Oväntat träning
Igår var planen bara att köra kondtion som sagt, och det blev en bra stund på crosstrainern.
Sedan kom A från jobbet och villa ha sällskap i sitt snabbpass. Så vi körde en minicirkel med burpies, rep, kettlebelswings och plankan. Allt i högt tempo med korta pauser, tuft när jag redan var slut av att köra crosstrainern, men det gick rätt bra. Sedan gick jag på löpband medan A sprang.
Skönt ändå när pass blir tuffare än man tror och är mentalt förbered på, tror inte jag tagit ut mig på crossen lika mycket om jag visste att det var "uppvärming".
Så jag är nöjd!
 
Idag ska jag bara hänga hemma i soffan istället för gymmet, känner mig så hängig och trött efter skolan.
Så tar nya tag imorgon. Är stolt att jag klarar mig ifrån att köpa godis, särkilt när jag mår såhär. Vill egentligen krypa upp med en godispåse. Men istället blir det torkad frukt och fruktchips. Försöker stilla godissuget med lite karamellte också. Så gott! Älskar söta teer.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Godis
Nu är vardagen igång ordentligt, skolan har fler och fler dagar som inte bara innehåller introduktionspass.
Jag har även kommit igång med träningen mer regelbundet. Ska strax dit och köra kondition. Skönt att ha ett sånt pass på måndagar, inte behöva tänka så mycket eller trängas vid vikterna.
 
Tänkte försöka mig på att baka en nyttig banankaka senare i eftermiddag. Bananerna mognar alldeles för fort. Laddar upp receptet om det blir bra.
Har förresten inte köpt godis på flera veckor, förutom lite mörk choklad. Har köpt torkad frukt istället. Känner mig löjligt duktig.
 
Nu ska jag ta mig i kragen och gå till gymmet så jag hinnet träna innan A kommer hem från jobbet.
 
Bilden föreställer det "godis" jag köpte hem förra veckan.
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg